fredag 17. desember 2010

Hakkesprett i snøen

(Historien er lagd av "Ord i Bevegelse" og barna på Lilleborg Skole ( klasse 2 A og 2 B ) Fredag 17 desember 2010)

Mange snø krystaller dalte ned over Oslo. De danset i luften og glemte alt. De landet oppned og brakk nakken. Der lå en naken hakkesprett og snorka.

2A og 2B kom forbi og lagde en snømann med potetnese. Snømannen ble så stor at den rakk helt opp til fjellet. Der stod en liten jente. Hun kastet en bok og snømannen raste over ende.
Hakkespretten ble begravd i snø og våknet med et pip. Ingenting virket unntatt hjertet som slo. Kroppen var stivnet. De snille 2A og 2B hørte hjertet som slo, langt under snøen. De hentet en hund som snuste frem hakkespretten. Den tinte opp og fløy lykkelig hjem.
2A og 2B kom for sent til skolen. De fikk kjeft av rektor og ble utvist. Men når de forklarte alt som hadde skjedd fikk de komme tilbake. Akkurat da kom en dirigent til skolen.
Musikken hans vekte opp snømannen som rakk helt opp til fjellet. Den lille jenta skled ned på ryggen til snømannen og ble med til skolen. Snøkrystallene kom friske tilbake fra sykehuset og ble med på festen. Og snipp snapp snute var eventyret inne. 


2 kommentarer:

  1. Herlighet, så fine dere er. Dette er jo et fantastisk prosjekt. SAmmen, er jo dere uslåelig :) Er så stolt for at jeg kjenner dere, flinkingene!

    SvarSlett
  2. Vakre Sanne! Tusen takk!! Mange B l o m s t e ord i en klem til deg fra jentene i Ord i Bevegelse!!! <3

    SvarSlett