mandag 5. november 2012

I fugleland

-->
      
                   I FUGLELAND
           
                                   Av 1.klasse ved
Fjære Barneskole og Hesnes Montessoriskole     
                                            
                                  

I fugleland bor det mange forskjellige fugler. Der finnes hauk, ugle, ørn og duer. Der bor også en krokodille med hundre tenner som ikke kan tygge.

Ingen i Fugleland greier å sove om natten fordi den bråkete papegøyen skravler hele tiden. Fuglene må holde seg for ørene og krokodillen blir rasende sint. Den sier til papegøyen: Hvis du ikke slutter å snakke så spiser jeg deg! Papegøyen hermer og svarer: Hvis du ikke slutter å prate spiser jeg deg! Fuglene ler og vifter med vingene.

Krokodillen blir rasende og viser musklene sine. Papegøyen flyr opp i luften og slipper et egg i hodet på krokodillen!
Egget sprekker og masse godteri faller ut på krokodillen.Krokodillen tar en lakris for å suge på mens fuglene får ingenting.

Fuglene gråter og skriker av lysten på godteri. Krokodillen blir sint igjen og roper: Hvis dere ikke kan være stille så spiser jeg dere! Nå blir fuglene så stille at krokodillen kan høre sitt eget hjerte. For alle første gang blir det helt stille i skogen. Alle synes det er kjedelig. Hauken sier: Hei ! Kanskje vi kan dele godteriet?
Krokodillen bestemte seg for å dele og alle fuglene fikk smake. Papegøyen bråkte som normalt og alle var enige i at i Fugleland kunne alle bråke som normalt! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar